Ok baby det är dags att vi ska vinna allt

jag har missat tre av fem skoldagar. jag har varit för full för många gånger dom senaste veckorna och det är skrämmande att jag inte minns någonting. det är inte bristande omdöme för jag vet precis vad jag ger mig in på när jag behandlar mig själv såhär. jag skulle inte säga att jag vantrivs eller så kanske det är det jag gör men jag vantrivs inte med att vantrivas. inte just nu. kanske behöver jag ta tag i detta och kanske vet jag redan att det inte finns något kanske, kanske vet jag att jag måste ta tag i det innan jag förstör mig helt och hållet. det finns många olika sorters trasiga människor och jag håller på att förvandla mig själv till en av sorterna som jag inte vill vara och som jag inte behöver vara. jag vill inte skapa min egna misär, men det är precis det jag gör. usch. 

Allting på en gång

glad och det kan bero på vinet jag fått i mig. det kan bero på emmabodas fina släpp. det kan bero på att jag har klarat av min första skolvecka och att imorgon är det fredag. 
 
 

Väldigt sällan fin

 

Down on life

så oerhört trött är jag. jag kan inte sova och jag kan inte vakna. imorgon ska jag till skolan. tänka framåt framåt framåt. 

I feel space

ibland känns det obehagligt och läskigt att bli vuxen. om mindre än ett år kommer jag aldrig mer vara tonåring. om åtta timmar börjar jag en vuxenutbildning. och om kvällarna finns det ingen som väntar på att jag ska komma hem, för jag bor ensam. 
ibland blir det extra påtagligt. det är skrämmande när det blir så. det känns så abstrakt och ändå inte på samma gång. det är så osammanhängande det jag skriver och tänker, det kanske är för att jag är mitt uppe i det.
 
jag kan inte sova och det är tyst överallt. om nitton minuter slår klockan igen. 

If it wasn't for you, I'd be on my own

 
- flyttade hemifrån
- fick reda på att blurred lines är en våldtäktslåt
- rökte och tyckte det var dödsvidrigt
- stal en blomma 
- hade min första (om än lilla) förfest
- köpte folköl för första gångenRSS 2.0