For a little while

fortsättning på gnällinlägg: 
 
det gör mig verkligen himla ledsen för jag har sett så otroligt mycket fram emot emmaboda. förra året när jag åkte till emmaboda var den bästa resan jag gjort i mitt liv. det spelar nästan ingen roll hur jag lägger om min ekonomi, den är för knapp. jag kommer inte få något jävla jobb och om jag skulle få ett så skulle jag aldrig klara av det. jag blir så himla himla ledsen på mig själv för att jag inte orkar fastän jag vet att det inte är mitt fel. bara tanken på jobb gör mig fullständigt livrädd men jag har ju egentligen inget annat val. nu sitter jag och söker alla tänkbara jobb i världen. det spelar ingen roll om jag måste pendla till fkn stockholm känns det som. vad gör det att må alldeles förfärligt ett tag egentligen. 

Central plain

denna månad blir ännu värre än förra. har så jäkla jäkla skitmånga utgifter eftersom att ca allt är dubbla räkningar och det ger mig PANIK. och så måste jag köpa astmamediciner igen och mitt högkostnadsskydd har gått ut och dom kostar typ en tredjedel av min inkomst. för att inte nämna att jag har en festival jag måste spara till, och nu höjer dom priset på biljetterna _igen_. förra året betalade jag 800 för biljetten och alltsammans slutade på 4000. nu ligger biljetterna på 1300, utan höjningen. haha. hah. hhhh. detta är ett bra exempel på varför det är så jäkla frustrerande att vara mig. jag vet att ett jobb hade löst alla mina problem, men jag klarar inte av att ha ett. jag vill jättegärna jobba men jag kan inte. bara kan inte. det är så otroligt irriterande att inte klara av vad hela jävla världen klarar. nu är jag jätteupprörd hejdå.

"Feminismen har ingenting mer att göra i Sverige."

jag tar på mig vilken jävla offerkofta jag vill, blondinbella. 
för det är precis vad jag är. vad du är. ett offer. 

22:02

vaknar och inser att jag sovit ett helt dygn igen. just ikväll är en hemskt dålig kväll så nu tänker jag äta kvällsmat i tablettform och hoppas att jag inte vaknar förens om ett dygn igen. egentligen behöver jag gå till solhem imorgon men jag orkar inte. ikväll hade det varit skönt att ha en vuxen person här. RSS 2.0