Blurred lines

Bebiskläder, tjocka strumpbyxor, doftljus, grönt te. Det är mycket gosigt som inhandlas just nu! Jag har fått tag i den perfekta vinterkappan och dom perfekta vinterskorna också, tillsammans med fina mössor och halsdukar, så jag känner mig för första gången riktigt redo inför vintern. Och jag kan knappt vänta tills jag ska börja handla julklappar. Nästa vecka börjar jag en kurs via arbetsförmedlingen som ska hjälpa mig ut i arbete, och den trettonde januari börjar jag läsa privatjuridik så att jag äntligen kan få ett fullständigt gymnasiebetyg. Det senaste har jag beställt mycket kläder som matchar min garderob från tvåtusentio, det känns så mysigt och nostalgiskt. Om en timme ska jag iväg och träna, och sen ska jag äta squashpasta och quornfärssås! Det känns konstigt och osammanhängande så fort jag skriver här för jag har blivit så ovan, jag hoppas att det kan bli bättre snart. Jag vet ju inte riktigt vad jag vill skriva här egentligen, det är nog därför. Men nu ska jag koka mer kaffe! 

(Än så länge känns american horror story s03 väldigt osammanhängande. Men det är hemskt bra ändå!) (Tror jag)


 

-

Reading is one form of escape,

running for your life is another.

 

- L. Snicket


Exile

 

-

skrattar åt mitt liv

My sweetest (down)fall

Den bästa spellistan jag nånsin skapat skapade jag för tre år sedan. Det är en höstlista och här är den!

När din sjukdom tagit dig ska jag ge någon gata ditt namnEn morgon

Jag älskar min pappa och min syster och mitt ungdomsboende. Och cedern som fått mig att inse hur illa jag behandlat mig själv det senaste året. 
 
Min nya sömnmedicin är dessutom hemsk, den ger mig mardrömmar som jag vaknar av ibland femton gånger på en natt i tron om att drömmen är verklighet. Jag har tagit den i en vecka nu och förutom att den får mig att vakna pigg på morgonen så är den bara underlig. Den framkallar depression och ångest och en annan bieffekt är hjärtstillestånd. *Fick sömnmedicin enbart pga ej beroendeframkallande, som sen ba dödade mig* *hoppsan*

22:40

Jag älskar p3:s poddar. Humorhimlen, gräddhyllan, musikguiden. Allt är guld. När jag tror att jag snöat in mig totalt och aldrig kommer se annorlunda på världen så kommer det en ny podd och ger mig nya perspektiv. Jag älskar det. Bara idag hittade jag en himla fin låt med Regina Spektor, en person som jag trodde att jag för alltid bestämt mig för att hata. Det har hänt mycket bra det senaste också; jag har gjort bra val, fått goda nyheter och börjat ha för vana att ha tända ljus i hela lägenheten. Något som är mindre bra är att jag har börjat äta keso som huvudingrediens i varje måltid, för keso är dyrt när man äter så mycket som jag gör. Men jag älskar keso. Egentligen hade jag ingenting att skriva, förutom att idag är jag på bra humör. Det behöver inte alltid vara så löjligt dystert här. 
RSS 2.0