.

Den bästa känslan måste ändå vara när man kommer hem, är lite för full, och alldeles dödstrött

Get me away from here I'm dying, play me a song to set me free

färgade mitt hår för ett par dagar sen och idag är det den första torsdagskvällen för denna sommaren. jag och madeleine ska dricka öl. 

Tänd strålkastarna

Detta är nog första gången som jag är på gott humör trots att det regnar. Vanligtvis är jag helt styrd utav vädret och hur lite regn som än faller så får det mig alltid att vilja dra täcket över huvudet och aldrig mer se världen. Men idag blir jag bara inspirerad och vill hitta på något kul! Det känns ganska fint och det är såna här tillfällen som får mig att tro att kanske kanske är jag lite bättre ändå. 
 
Så idag ska jag gosa ned mig i soffan med en bra bok, te och fin musik.

I don't love you, but I always will

en fest alldeles för många tabletter som säkerhet i väskan ett leende ett "men vi löste det va?" på msn en skolavslutning i ettan en morgon påväg till praktik en skakig hand som håller i min lika skakiga en dans i årskurs fyra en natt ensam i någon annans säng. detta är bara ett urval men att tänka på minnen gör så ont i mig. 

cut me like you wanted to

jag vill bara skjuta mig själv i huvudet och jag kan inte ens förklara varför fast det kan jag visst men jag försökte skriva det och jag skämdes så himla mycket och nu skriver jag det ändå jag älskar någon som jag hatar som jag hatar hatar hatar så himla mycket och gångra den personen med två och placera personen tusen mil härifrån och i fullständigt och ursinnigt hat tillbaka gentemot mig och skär av mig på mitten också så är det lika med min situation just nu. så jag önskar att jag bara fick skjuta mig själv i huvudet och slippa mig själv och denna person eller att slippa slippa denna person jag vet inte vilket jag önskar helst men vilket som hade gjort lika ont inuti mig ändå så att skjuta mig i huvudet känns som en ganska bra lösning. och saken är den att jag ville inte dö förut jag ville leva men nu för tiden känns det bara så himla meningslöst. 

Slit wrist theory

 
As if you could pick in love, as if it were not a lightning bolt that splits your bones and leaves you staked out in the middle of the courtyard. Beatrice wasn’t picked out, Juliet wasn’t picked out. You don’t pick out the rain that soaks you to the skin when you come out of a concert.

Everyone, at some point in their lives, wakes up in the middle of the night with the feeling that they are all alone in the world, and that nobody loves them now and that nobody will ever love them, and that they will never have a decent night's sleep again and will spend their lives wandering blearily around a loveless landscape, hoping desperately that their circumstances will improve, but suspecting, in their heart of hearts, that they will remain unloved forever. The best thing to do in these circumstances is to wake somebody else up, so that they can feel this way, too.

The sad truth is the truth is sad.

I love no one but you, I have discovered, but you are far away and I am here alone. Then this is my life and maybe, however unlikely, I’ll find my way back there. Or maybe, one day, I’ll settle for second best. And on that same day, hell will freeze over, the sun will burn out and the stars will fall from the sky.


- Lemony Snicket

~

ni vet när man träffar någon som är snäll. någon som bara är så himla snäll och som verkar vilja så himla väl. jag tror jag har gjort det och det känns kanske ganska fint. jag kommer på mig själv med att fnissa och rodna och få fjärilar i magen och om inte det är fint nog så säg

LÅT MIG BLI LITE LIKADAN SOM DU ÄR

ibland vill jag bara måla en tavla eller skriva en bok eller en novell eller bara en dikt och uttrycka mig själv och lämna efter mig något vackert något som gör intryck något som betyder något. men all energi rinner ur mig så fort jag försöker börja och jag ger upp. jag har en sån vilja att starta så många fina saker men jag avslutar dom aldrig. jag vill demonstrera jag vill vara politiskt aktiv jag vill jobba ideellt jag vill biiiidraaaaaaaaaa shuck min chuk o så var det inte mer med det för jag är ett vandrande exempel på misslyckande

00:43

det känns bra
just nu

In my mind it's all different, anyhow

Har tre väldigt bra motton:
 
alla erfarenheter är bra erfarenheter
 
generalisera aldrig
 
när du är okej med att föda upp människor till slakt är det okej att föda upp djur till detsamma

Good and bad

om fyra dagar börjar jag mitt nya jobb i göteborg vilket innebär att jag kommer få börja pendla igen och det i sin tur innebär att jag kommer behöva åka klockan sex hemifrån varje dag men jag har funderat lite och jag tror att det kan vara bra att få in nya rutiner rutiner som jag faktiskt håller mig vid för jag mår så bra när allt är planerat och ingenting ändrar på sig detta kommer vara en så himla bra erfarenhet för mig men jag är fortfarande lite orolig över att jag kommer behöva laga mat varje dag för i snitt lagar jag mat ca en eller två gånger i veckan resten av tiden äter jag bara flingor eller bär 
 
det är mycket som rör sig i mitt huvud just nu

make war

och nu sitter jag här. jag har tagit studenten. jag fixade det. jag sitter här och behöver aldrig mer gå till skolan om jag inte vill och jag som alltid avskyr avslut grät inte en enda gång igår. jag dansade och sjöng och skrek och jag var så himla full att jag somnade i duschen. men idag gråter jag. jag gråter och gråter och gråter för vad ska jag göra nu. vad SKA jag ta mig till vad kommer hända med mig måste jag bli vuxen på riktigt nu och om jag inte kan bli vuxen än vad händer då. fast sen kan jag ju låtsas att jag gråter för att jag glömt ta medicin i två dagar. eller så är det för att jag kysste någon jag inte ville igår eller för att jag kanske tycker om någon som är mer osäker än vad jag är eller för att allt i hela världen är så jävla otäckt. 

15:30

Att pendla mellan att vilja omfamna hela världen och att storgråta under loppet av tio minuter, och att förloppet sedan upprepas utan avbrott en hel dag, är faktiskt lite tröttsamt. Jag önskar att jag visste vad som var fel i min hjärna men går det ens att lista ut sug min kuk

Good and bad

Och här får ni en lista på saker jag inte är nöjd med och som jag vill ändra på:
 
- jag får ångest bara av att gå utanför min dörr
- jag pendlar mellan att säga upp mig från jobbet jag inte ens börjat på än och att vara jättepeppad
- jag har inte gjort klart alla skoluppgifter än och betygen sattes för fyra dagar sedan
- min akne tycks aldrig försvinna trots att jag behandlat den i snart ett år

MEN ANNARS ÄR JAG GLAD 

Good and bad

Här får ni en lista på allt som jag tycker är bra i mitt liv just nu: 
 
 
 

- att dansa och sjunga
- daft punk(s nya)
- att jag faktiskt på riktigt tar studenten om fyra dagar
- den 13e juni börjar jag mitt nya jobb i göteborg
- madeleine, detta behöver inte ens förklaras för hon är bara bästa
- att jag ska till emmaboda
- att jag efter sommaren ska åka till paris 
- och också ta körkort
 RSS 2.0