Ingenting

Och till slut låser du ändå in dig. Du tappar matlust sexlust livslust och du lägger dig på soffan. Du lär dig sakta men säkert tv-tablån utantill och du vet exakt hur många minuter det tar från att du reser dig ur soffan tills dess att cigaretten brunnit upp. Eller hur lång tid det tar innan nästa kanna kaffe är färdig. Din tillvaro flyter ihop till ett enda virrvarr utav tabletter. Tabletter som ska hålla dig vaken tabletter som ska få dig att sova tabletter som ska hålla dig lugn tabletter som ska hålla huvudvärken borta tabletter som ska hålla hungern borta tabletter tabletter tabletter. Du tappar räkningen och tar en till kopp kaffe. Och en till cigarett. Visst sneglar du mot kylen. Visst slår tanken dig att du kanske borde gå till skolan. Att du kanske borde skapa dig en vardag. Men mer än så är det inte. 

-

Do you realize that everyone you know someday will die? 

Skräcksvettsfläckar

Du klickar hem en till tröja, dricker en till öl, drar en gång till med bladet, röker en till cigarett, äter en portion till, tar en till tablett. Det är ju bara en. Till. Vad gör väl en enda när det får dig att må bra i ett par minuter i en timme i en dag. Vad som helst för att slippa. Tankar känslor måsten och allt blir en jävla röra så du tar en till. Bara en. Till. 

Låt oss ta det här på ett språk som alla kan förstå

Att varenda andetag är en ansträngning. Gör ont. Att varenda rörelse känns onödig och ändå så jävla viktig för att gör du ingenting så går du under. Drunknar i dina egna tankar känslor andetag. Att kläderna är för varma för stora för nära huden. Ut av bort. Du behöver komma iväg från alltihop och samtidigt har du aldrig någonsin förr känt dig så ensam och i så stort behov utav närhet. En klapp på axeln en kram ett par vänliga ord. Fast vänliga. Ord över huvudtaget räcker gott och väl. Vad som helst som får dig att tänka på annat. Du vill inte kan inte klarar inte av att vara ensam. Och blotta tanken på sällskap får det att vända sig i magen på dig. Och så får du svårt att andas. Ett två och så tre andetag och du är helt slut. 

Och med ens har du klarat av ytterligare en minut utav ditt liv. Men just som du tänker att så farligt är det kanske inte ändå, då börjar nästa. 

Don’t you do what you’ve wanted to

Yeah, don’t destroy yourself like those cowards do.
And maybe the sun keeps coming up because it has gotten used to you,
and your constant need for proof.

From off to on

The doctor came in the morning, she held my hand
And asked: "Was it worth it? Could it be worse than this?"
Please recall, give me a hint, anything will do
If this was the last time now you should tell us what to doRSS 2.0