All of me

Idag har varit en intensiv dag där jag träffat tre före detta lärare, min systers pojkvän och jag har bowlat bland massvis med folk och med folk jag inte känner. Nu känner jag mig helt slut och vill för tillfället aldrig mer i mitt liv se en annan människa. Så jag ska göra i ordning dipp och lägga mig i soffan med en gosfilt och vila med en bra bok. Imorgon vill jag åka till biblioteket för jag misstänker att boken min tar slut ikväll och jag är inne i en läsperiod igen. Det är så himla skönt när dessa perioder kommer för läsa är det bästa som finns. Men nu - dipp. 
 
 
 
På teven säger dom att kärlek finns runt omkring oss
och astronauterna kan känna det långt bort
Men kärlek har svikit mig allt för många gånger
och jag vill ha dig

:)

 
 

!

Jag har sån tur som har världens bästa vän!
 
 

Till ett beat man kan dö för

      Mitt liv just nu: 
  • Jag söker jobb utav bara tusan och skulle nöja mig med i stort sett vad som helst förutom telefonförsäljning. 
  • En flytt håller på att diskuteras och kommer ske så fort som det bara är möjligt vilket betyder: mitt egna hem, min egna lägenhet, mina egna regler!
  • Jag har satt in en p-stav och jag grät inte en enda droppe. Jag kom till och med ihåg att slappna av.
  • Om några dagar ska jag till arbetsförmedlingen och det känns bra för jag verkar ha fått en väldigt bra handläggare.
  • Om ännu några fler dagar ska jag läsa upp mitt jäkla foto c-betyg, och jag har ganska mycket material så det känns som att det kommer gå snabbt. Så i vår söker jag mina utbildningar! (Som jag ännu inte riktigt har koll på vilka dom är, men det gör ingenting för jag kan i alla fall om jag vill.)
  • Jag har ännu inte hittat den där balansen där jag äter mat varje dag men det gör ingenting för det kommer väl när det kommer. 
  • Är bra för att jag säger att det är det.
 

Slit wrist theory

Jag äcklas utav tanken på att andra ska få röra vid mig. Jag älskar att kramas med mina nära och kära men tanken på att någon ny skulle få komma in i mitt liv och få kalla mig sin gör mig bara yr och illamående. Helst vill jag inte ha och göra med någon annan förutom dom som redan känner mig. I teorin vill jag verkligen skapa nya relationer och till och med ett förhållande, men i praktiken så känns det omöjligt. Jag avskyr nya relationer och det tar så himla lång tid för mig att slappa av i ett sällskap att det knappt känns värt att försöka. Trött blir jag. 

All the words that you ever said to me will always be broken

Det är tre månader sedan och jag är verkligen inte kär i dig. Tvärt om, så fort jag tänker på dig så blir jag så arg arg arg och jag hatar dig för du har varit så hemsk. Men trots det så har jag drömt om dig i stort sett varje natt i tre månader nu, fast i drömmarna är du lika fin som du faktiskt var förr och jag älskar fortfarande den du var. Det är svårt och det gör väldigt ont och jag önskar att jag kunde släppa det men hur gör man det? 

Det har gått ett år och tre månader sedan R och jag gjorde slut och det tog inte mer än fyra månader innan det var över. Men jag och T var bara ihop i tre månader och ändå gör det fortfarande lika ont. Och kanske beror det på att han har varit den finaste i min värld i tre år och nu pratar vi inte längre. Och kanske är det just för att jag hatar honom som det gör så ont. Jag vet inte men jag önskar att jag kunde snabbspola genom denna delen av mitt liv och låta mig vara lycklig. Fast egentligen finns det faktiskt ingenting som hindrar mig från att vara lycklig just nu så jag förstår inte varför jag är så löjlig. Jag kommer gång på gång på mig själv med att försöka fylla det där hålet inuti mig som du lämnade öppet, men JAG BEHÖVER FAKTISKT INTE GÖRA DET. Jag behöver ingen annan för att må bra. Jag VET att jag är den bästa i mitt liv men ändå fortsätter jag att bete mig som att alla förutom jag själv kan hela mig. 

~

 RSS 2.0