En lista stulen av Zanna

1. Roligaste valborgsminnet?
Valborg har jag egentligen aldrig gjort något på. Enda gången jag faktiskt gjort något var förra året. Då var jag med Zanna, Mattias och Helen. Tydligen var Oskar med också. Vi satt mest i parken i Borås och drack vin.
Sedan åkte jag och Zanna hem på kvällen och åt kladdkaka och popcorn. Det var den finaste delen utav den kvällen.2. Berätta om nåt du gillar med ditt utseende - en grej som du är förtjust i och varför.
Vem bryr sig om mitt utseende?


Såhär ser jag tydligen ut ibland.

3. Hur känner du dig idag?
Lite glad kanske. 

4. Vad ska du göra i sommar?
Dom enda planerna jag har är att gå på spelningar så som Rebecca & Fiona, Joel Alme, Familjen, Maggio, Krunegård och Kent. Sedan ska jag också på Picknickfestivalen och på Kulturkalaset, men som sagt - dom går också under kategorin spelningar. Och ja, alltihop tillsammans med Rasmus. Sedan vill jag åka till Kungsäter och Horred och eventuellt t.o.m tälta där, jag vill fiska, jag vill åka till havet - dvs Varberg, jag vill sola, jag vill vara så mycket som möjligt med fina människor och jag vill dricka. Jag har inget jobb som det ser ut nu, och det lär väl inte ändras. Så jag vill jobba, men jag lär inte göra det. 5. Har du sett nån bra film på senaste? Vilken?
Nej. Men jag har läst en ofantligt bra bok. 

6. Berätta om nåt du är stolt över.
Jag är stolt över att jag har slutat vara så jävla utseendefixerad, över att jag inte strävar efter att få komplimanger om mitt utseende hela tiden och att jag är så genusmedveten. Sedan är jag också stolt över att jag tagit ikapp mig så jävla bra denna terminen i skolan. Att jag nu hamnat efter igen gör ingenting, jag är ändå hemskt stolt. 

7. Berätta om nåt du sörjer.
Att jag inte har en riktig familj längre, att jag inte ens känner min släkt och ändå saknar dom hemskt mycket, att jag aldrig får chans att träffa dom för dom bor i Finland och när väl i Sverige så är det ingen som tänker på att kontakta mig för att jag inte bor i min biologiska familj. 

8. Vad gjorde du för ett år sen?
Jag föll. 

9. Vad gjorde du för två år sen?
Jag sa farväl till världens finaste skola och världens finaste lärare. Jag grät hela sommaren och jag saknade honom jämt.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


RSS 2.0