med ögon som är rädda, för allting som kan hända, fast det redan hänt

idag har jag skrivit tre och en halv a4 och inte ett ord utav det handlade om skolarbete. nu väntar jag bara på att få ge bort det och jag önskar så innerligt att det inte dröjer länge till för denna väntan är olidlig. 

och liljorna faller från ett fönster i västerås i natt, jag hör ditt skratt

-

det är fan inte roligt

How things turned out to be

haha, och tänk om det bara gick att gå tillbaka ett halvår eller ett år och bara leva där för alltid istället. jag trodde jag var världens mest olyckliga människa då, men hahaha. 

hahahahahaha.

Untitled

"Jag ska beskriva mina ögon och sedan börja historien. Mina ögon är blå och strålande. Nu ska jag börja historien." - Allt är upplyst, av Jonathan Safran Foer

Http://open.spotify.com/track/7ouyZCpoOZ4GXKwXM8yU5F


-

fina människor är vad jag behöver och jag förstår inte varför men det får jag just nu

jag tänkte bara säga att jag är tacksam

Wake up my love


Jackson Five from a car stereo
Singing "I want you back, want you back"
Just a year ago I would have danced so crazy 
And now I think I wanna get back on that track
If I only could relax in this confusion
If I could dance with you the way we used to
And shake my hips to the revolution
If I could be naive again

Everything fades

So play the record and turn it up now.
Not even Dr Phil can save me now, so turn it up.

I've gotta go, I've gotta go

linn fanns när ingen annan gjorde det och jag är jävligt tacksam.

detta är skitdagar

Vad gör det om hundra år?

jag vet inte vad jag kan skriva men jag vet att jag vill.
billie the visions album släpptes idag. gissa vad jag lyssnat på hela kvällen? 

idag i skolan var det bakpotatis och kycklingröra. jag önskar att dom någon gång kunde sluta röra i sin jävla majonäs i alla såser som någonsin serveras i skolan, men det är väl att begära för mycket. om det inte vore för den skulle det nog faktiskt ha varit gott för en gångs skull. 

billie the visions nya album är asbra. 

idag lagade jag en köttfärssås som jag inte ätit sedan jag flyttade, pga att jag aldrig lagar maten här. men idag gjorde jag det och vad jag har längtat efter den. det är den godaste köttfärssåsen som finns. 


En lista stulen av Zanna

1. Roligaste valborgsminnet?
Valborg har jag egentligen aldrig gjort något på. Enda gången jag faktiskt gjort något var förra året. Då var jag med Zanna, Mattias och Helen. Tydligen var Oskar med också. Vi satt mest i parken i Borås och drack vin.
Sedan åkte jag och Zanna hem på kvällen och åt kladdkaka och popcorn. Det var den finaste delen utav den kvällen.2. Berätta om nåt du gillar med ditt utseende - en grej som du är förtjust i och varför.
Vem bryr sig om mitt utseende?


Såhär ser jag tydligen ut ibland.

3. Hur känner du dig idag?
Lite glad kanske. 

4. Vad ska du göra i sommar?
Dom enda planerna jag har är att gå på spelningar så som Rebecca & Fiona, Joel Alme, Familjen, Maggio, Krunegård och Kent. Sedan ska jag också på Picknickfestivalen och på Kulturkalaset, men som sagt - dom går också under kategorin spelningar. Och ja, alltihop tillsammans med Rasmus. Sedan vill jag åka till Kungsäter och Horred och eventuellt t.o.m tälta där, jag vill fiska, jag vill åka till havet - dvs Varberg, jag vill sola, jag vill vara så mycket som möjligt med fina människor och jag vill dricka. Jag har inget jobb som det ser ut nu, och det lär väl inte ändras. Så jag vill jobba, men jag lär inte göra det. 5. Har du sett nån bra film på senaste? Vilken?
Nej. Men jag har läst en ofantligt bra bok. 

6. Berätta om nåt du är stolt över.
Jag är stolt över att jag har slutat vara så jävla utseendefixerad, över att jag inte strävar efter att få komplimanger om mitt utseende hela tiden och att jag är så genusmedveten. Sedan är jag också stolt över att jag tagit ikapp mig så jävla bra denna terminen i skolan. Att jag nu hamnat efter igen gör ingenting, jag är ändå hemskt stolt. 

7. Berätta om nåt du sörjer.
Att jag inte har en riktig familj längre, att jag inte ens känner min släkt och ändå saknar dom hemskt mycket, att jag aldrig får chans att träffa dom för dom bor i Finland och när väl i Sverige så är det ingen som tänker på att kontakta mig för att jag inte bor i min biologiska familj. 

8. Vad gjorde du för ett år sen?
Jag föll. 

9. Vad gjorde du för två år sen?
Jag sa farväl till världens finaste skola och världens finaste lärare. Jag grät hela sommaren och jag saknade honom jämt.Everything fades

att ändra sig från "jag saknar att trivas med en kompis, att kunna förstå varandra och lyssna på varandra och gilla samma musik och att kunna skratta ihop. jag saknar att ha en vän." till "jag orkar verkligen inte ha vänner, jag vill inte ens?" är ganska överväldigande när det väl slår en att man just gjort det.

inte för att jag skulle veta något om det, nej


Vet du hur det känns

att få sms varje jävla kväll från rummet intill som ber en att vara tyst och att det inte handlar om för hög musik eller för högt skratt utan bara om en jävla massa meningslösa ord i alldeles för hög ton i ett helt värdelöst samtal som inte leder någonstans och som sakta men säkert istället bara dödar en?

nä, ingen aning

Ett litet faktum: du kommer att dö.

-

När döden berättar en historia måste du lyssna

i början när jag läst ut en bra bok så vill jag inget annat än att rekommendera boken till alla jag ser så att vi kan prata om boken sen. men efter ett tag inser jag att nej fan, jag är så dum. för jag vill ju egentligen inte dela dessa upplevelser med andra. dom är mina egna och genom att låta andra ta del av dom så förstörs dom. jag struntar i att en sådan bra bok borde alla läsa, för om dom så gärna vill läsa den så kan dom hitta den själva. 

jag har idag läst ut en bok och för första gången på väldigt länge vet jag hur det känns att vilja läsa och för första gången någonsin vet jag hur det känns att vilja läsa mer efter att boken är slut, om vardagliga och egentligen jättetråkiga saker som händer karaktärerna. jag vill att det ska finnas så himla mycket mer att bara få läsa om i all evighet. jag vill lära känna karaktärerna ännu bättre, jag vill finnas med dom hela tiden och jag vill fortsätta hoppas på att rudy och liesel ska kyssas för alltid.

men boken är slut och detta är skit. 

En kommentar, var att slutet blir så sorgligt i regissörens version
RSS 2.0