Du la dig på rälsen, du var så trött

Och ännu en natt sömnlös. Sluta nu

So they say how are things today

allt är bara ut och in upp och ned och bara fel fel fel. om tre dagar är det en månad sedan.
 

-

jag har hållt tårarna inne hela jävla veckan och intalat mig själv att bara jag tänker positivt så blir allt bra men att tro att så länge man struntar i det negativa så försvinner det är så jävla naivt att det inte är klokt. Men nu är det fan så att jag har nyligen blivit dumpad av min bästa vän och kärlek, och jag går dag ut och dag jävla in och har ingen aning om ifall han någonsin kommer vilja ens ta i mig igen. På det ska jag vara trevlig och glad i en familj jag inte känner som jag flyttade till för en vecka sen som jag dessutom nyss fått veta jobbar emot det enda jag någonsin brunnit för. Jag fick precis kontakt på riktigt med min psykolog och då slutade hon. Jag är så jävla trött på att vara duktig och tålmodig och att alltid behöva tänka att det finns något gott hos alla även fast dom är jävla as, jag är så jävla trött på att hälsa trevligt på busschaufförer som inte ens kan titta på en, jag är så jävla trött på att hjälpa mina vänner och få ingenting tillbaka. Jag är så in i helvete trött på idealen och på att jag som är anti känner mig som en jävla fånge eftersom att jag aldrig ens vågar sminka mig för att jag inte vill göra fel, jag är så jävla trött på att ha dåligt samvete när jag rakar benen och jag är så jävla trött på att aldrig raka benen. Jag är så jävla trött på att jämt vara medveten om allt och på att vara så jävla fittlåst i det som vi kallar valfriheten. Jag är så jävla trött på att aldrig få jävla gråta. Jag hinner inte läsa för att jag sitter vid min nya jävla telefon dygnet runt och jag är trött på att alla alltid förväntar sig att jag ska vara trevlig. Jag vill inte behöva vara trevlig en sekund till för jag mår skitdåligt och orken till er tog slut. Jag har en biologisk mamma som är ett jävla svin och det finns inte en själ jag kan prata med det om. Hela mitt liv och hela min trygghet rycktes bort från mig och det är inget som försvinner på ett par veckor bara för att man slänger ur sig tänk positivt. Nu skiter jag i allt som har med något att göra, jag ORKAR inte. Jag tänker inte göra någonting nu för jag tänker vara lite jävla mänsklig och ta mig en riktig frihet och vara ledsen.

Generation ex

Nu har jag också fått nya blogg.se! Det bästa verkar vara att man nu kan svara på kommentarer direkt så att svaret står ihop med kommentaren, men det har ju inte direkt jag någon nytta utav. Men designen är ju i alla fall lite tjusig! 

 


Life's like a jump rope

Det blir inte att jag skriver så ofta eftersom att jag fortfarande bara har internet i vardagsrummet och inte i mitt rum. Det känns inte så bekvämt att sitta och skriva när det alltid springer folk runt omkring en, det kanske man kan förstå. 

Imorgon ska jag göra tre saker som jag längtat efter mycket: 
jag ska köpa hårfärg, jag ska träffa Maddi och jag ska köpa en telefon. 

Det kommer bli så bra, och efter det lovar jag att vara konstant lycklig. Fint va!

Normandie

imorgon ska jag till elin och vi ska (äntligen!) kika på en telefon åt mig. nu är jag jättetrött så jag ska gå och lägga mig och läsa.

They got hit by a caterpillar

och så gillar jag mina fina vänner elin och madde också, som stått ut med mig genom ganska mycket. jag är jättetacksam för att dom gjort det. det är väl vänskap, det!

Are you out tonight?

Idag klockan två flyttar jag. 

Hejdå Mölnlycke.

A start with no ending

Saker jag gillar (allt utan någon speciell jävla ordning): 

Horunge Deluxe
- Shout out louds
- Ingrid, min förra psykolog
- Mean girls
- Borås loppis
- Fina twittermänniskor så som: 
@kafari
@hegelstorm
@RebBrun
@zannaitempoland
@HorungeDeluxe
igen
- Billie the vision
- The magic numbers
- Katarina
- Boktjuven
- Cigaretter
- Ful-trilogin
- Logiskt tänkande
- Mig själv

Saker jag ogillar: 

- Otrogna idioter

Blue headlights

Allt som vi sa, alla våra ideal
alla löften om det stora livet,
ingenting finns kvar idag
ingen slåss längre för det vi sa

och det känns som om hela livet liksom, domnat av

Den inre apan

Jag har haft det skitbra idag. Skitasjävlabra. 

Och ingen jävel ska få ta det ifrån mig. Absolut inte jag själv.

wheels on fire

jag vet ju att jag slutade röka av en anledning men

jag vill röka


och om ni visste vilken hårfärg jag vill färga håret i alltså

men alltså. varför inte? jag har jävligt mycket tid att ångra mig sen ändå, och nu vill jag köpa cigaretter och färga håret konstigt. jag ska göra det.

Your love is something I cannot remember, your love is impossible

I don't want to see the same pictures all over
And I've been standing on the same spot now since it's been over
'Cause someone promised me a new chance, yes you promised
I don't want to wake up knowing I don't have a future

-

jag ser alla jävla spelningar i sommar som jag så gärna vill gå på som var mina enda jävla planer för denna sommaren och så inser jag att jag kommer inte gå på dom, för jag har ingen att gå med. jag har redan missat fem stycken. detta är skit.

No, I'm not slowing down

Idag är jag en millimeter från bristningsgränsen
Och det är så jävla olägligt för jag behöver packa hela mitt liv IDAG för om två dagar flyttar jag och imorgon har jag inte tid. Och jag har EN låda. Jag har EN.jävla.låda att packa i. Vart fan ska jag få plats med resten?

Som sagt, jag är en millimeter från bristningsgränsen.

Någon gång måste jag bli själv

-

-


Får jag ens ha kvar dig som en vän


The getting over it part

Under det senaste året har jag utvecklats hemskt mycket. Och det känns skitbra. Jag bryr mig inte om utseenden, på riktigt. Jag noterar att så ser den och den ut, och det är skitkul, men jag skulle aldrig rata en person pga utseende. För ett år sedan slängde jag ur mig något så jävla dumt som "Jag kan verkligen inte ens vara vän med fula människor. Så det är ju tur att mina vänner är snygga", och nu i efterhand skäms jag så himla mycket. Jag fattar inte hur jag ens kunde tänka så. Jag är inte alls lika blyg längre, jag tvingar mig hela tiden till saker som känns skitjobbiga, jag går till skolan varje dag och till och med när jag egentligen inte behöver. Jag skäms inte när jag gråter, för jag vet att det är helt naturligt. Och jag mår inte alls så dåligt längre, av den enkla anledningen att jag inte behöver må dåligt. Jag har fortfarande väldigt mycket kvar, men jag är på en så jäkla god väg. Och det är skitkul att det inte bara är jag som märker av det. Where the ocean meets the land

Linn drömmer mardrömmer om Harry Potter. Jag drömmer mardrömmar om Rasmus.

Everlong

Rimmet i gårdagens rubrik oavsiktligt, så att ni vet det. 

Jag låg uppe och läste tills halv två inatt, det var fint. 
Nu tänkte jag gå upp och fortsätta läsa. Sedan ska vi åka och handla blommor och hälsa på hos deras dotter - min fostersyster.

Jag lyssnar inte ens på musik så idag har jag ingen rubrik

Jaha. Och här sitter jag i Skene i en ny fosterfamilj i ett vardagsrum som inte är mitt där bordet är alldeles för högt för stolarna. Jag önskar bara att det ska bli imorgon så att jag kan få prata med Rasmus, jag behöver en bekant röst känner jag. 

Nu ska jag väl fortsätta sitta här och göra ingenting.

One more full length record before I go

Idag har jag fått många kramar och jag gjorde helt jävla rätt som gick på studenten. Efteråt gick jag till biblioteket och jag fick med mig hela asmånga (typ sex) böcker hem, som alla verkade asbra. Fan vad bra. Och till sist fick jag skjuts hem från centrum och nu väntar fiskbullarna på mig. Herre gud, det är bra just nu. Om 1,5h kommer min nya fosterpappa och hämtar mig, och det ska gå bra. Punkt slut :)


Nu kanske ni kan förstå hur ful min hund faktiskt är.

Varning för ras

Sedan den 29:e maj har jag inte haft någon matlust. Det är förståeligt men det har ändå aldrig hänt mig förr. det är så jäkla irriterande att stå i kylskåpet, veta att jag borde äta eftersom att jag ska vara borta hela dagen, men känna mig illamående av allt jag ser och till slut bara ta ett glas juice. Nu har jag i alla fall tagit en banan också, det får räcka. Godis är nästan det enda jag orkar äta, och eftersom att det faktiskt är bättre än ingenting får jag väl äta det. 

Nu ska jag åka till Borås och låna böcker och kolla på student.

Nights like this

Blandningen av att vara så ledsen, ha så jävla mycket tid över, bristen på ork och den jäkla nervositeten inför flytten gör att jag hänger här oftare än någonsin förr. Det riktigt kryper under huden på mig och jag vet inte vad jag ska göra av mig själv. Jag vill helst bara gömma mig under det jävla täcket och läsa om dom fina böckerna om Shay men det kan jag inte. Imorgon åker jag in till borås vare sig Elin kan ses eller inte, jag måste till biblioteket. Det känns ju jävligt ovärt att åka i 4h bara för att låna böcker. Fast nej, det gör det inte. Det känns faktiskt jävligt värt, jag är så glad att jag börjat läsa igen. 

Fast jag hoppas verkligen att Elin vill ses. Jag vill så gärna åka och titta på Mattias när han springer ut, och resten av hans klass också för den delen. Och Rasmus. Jag är så stolt över dom allihop. Och så vill jag träffa Elin för att bara träffa henne också, innan jag åker till den nya familjen. Åh, jag är så nervös.

En helt ny karriär

Hahaha men herre gud, jag fick MVG i estetisk verksamhet. Detta är det mest skrattretande som någonsin hänt mig. 

Men för all del - tack! Schysst.

Changing of the seasons

Jag vet inte ens sist jag bakade men idag gör jag det igen. 
Imorgon ska jag vara hos nya familjen hela helgen, jag har ingen aning om vad det kommer bli men jag gissar på jättejobbigt. Men jag antar att det blir kul också. Jag behöver nästan skriva en packlista. Jag är nervös.

Song for today

Och så ser jag alla par på balen och så ser jag hur fina och glada alla var och så ser jag alla bilder och så ser jag inte oss på en enda jävla bild och så ser jag ingen jävla lycka någon jävla stans för vi var inte där för vi är inte ihop för jag har varit en sån jävla idiot utan att ens veta om det själv. Denna situationen är så jävla onödig, så jävla patetisk, så jävla jävla. 

Det är helt värdelöst att önska saker ogjorda, men ibland känns det så hopplöst och då gör jag det ändå. I en sekund eller två i alla fall. Och sedan fortsätter jag att vara bra men samtidigt känns det så värdelöst för vem fan bryr sig om jag är bra för det ändrar ju ändå ingenting.

Was too afraid to speak it out clearly so I wrote it on a note

Ghost
When you say goodbye
Would it be alright

Postcard from 1952

öh förresten: VAD VILL NI ENS MIG OCH MIN BLOGG??? såhär många har ni inte varit på år hejdå igen nu blev jag rädd

Have you ever seen the rain?

Jag har funderat och jag har kommit fram till att jag ska försöka börja skriva ned alla de gånger jag blir väldigt glad och alla de andra gånger då jag blir så himla nere. Ofta handlar det inte alls om en stor eller alls viktig anledning ens. Jag tror att det nog är en bra idé för att få en överblick på hur ofta det faktiskt händer. 

Ikväll har jag i vilket fall varit glad.

(Alltså ska inte skriva det här hahahah nä hejdå)

Watch those fools run

vet inte ens varför jag var på så dåligt humör igår, jag minns verkligen inte
idag är jag på bättre humör och jag ska nog baka. det hade varit jättefint att gå på picknickfestivalen idag ändå för det är fint väder, men igår blev jag så orolig pga det hemska vädret i borås så jag ställde in. 

varför ska jag alltid oroa mig så jäkla mycket över allting?

http://open.spotify.com/track/6aCXvZktKDQXenRqcM0rZg

mitt jävla liv just nu men det blir bättre det ska bli bättre för vad fan annars ska det bli nä just det för för att kunna bli sämre måste det vara bättre än sämst och det är det inte så nu har vi rett ut det men jag har en del hemskt fina personer som står ut med mig trots att jag säkert verkar elak och sur och hemsk. jag är så snäll egentligen och jag önskar att jag kunde behandla alla människor som dom förtjänar men något med mig är ju så jävla fel och jag kan inte alltid hålla masken

jag är dum som slänger ur mig något sådant som att alla borde bara säga att det är bra så blir det bra för jag klagar lika jävla mycket själv och just nu känns det som att min sommar kommer bli skit också

När mänskligheten ruttnar i en hög

att alla ska slänga ur sig I thought you said summer is going to take the pain away som annika norlin gör, varje jäkla sommar. jag gjorde det också förra sommaren. men är det så svårt att inse att sommaren kommer inte ta ifrån eller ge dig någonting, utan att det är du som väljer att inte ge dig själv någonting? säger man att sommaren inte tog ifrån en den jäkla smärtan, så är det självklart att ingen smärta försvinner. 

jag har precis blivit dumpad av min bästa vän och största kärlek, jag har inga andra nära vänner kvar, jag flyttar till ett helt nytt hem i en helt ny stad till en helt ny familj om en vecka, och jag om någon borde väl för tusan få säga att sommaren åtminstone inte tog bort min smärta, om inte till och med faktiskt gav mig tusen gånger mer smärta än någonsin förr. 

men jag säger att jag ska ha en skitbra sommar. och gissa vad jag kommer få?

Allt du rör blir till moln

Det enda som hörs och det enda som låter är Mcgregor i slutet på Moulin Rouge, han skriker och fulgråter

Du kommer vara minst lika blå i Tokyo som i Göteborg, det spelar ingen roll kompis.

Idag har jag gått "regnbågsparaden" med väldigt fina människor. Tyvärr var jag lite för dum för att över huvud taget kunna visa att jag uppskattade det. Jag åkte hem och nu måste jag skriva på mitt tal. Det känns skittungt, men jag har inget val. Imorgon ska det hållas och jag har inte ens skrivit hälften ännu. 

För en lång lång tid

Den godaste maten äter man hos min pappa. 

Speciellt på midsommar, då äter man ovispad grädde med jordgubbar och socker. Det är ingen maträtt men det är hemskt gott. 

När jag äter annars mår jag alltid bara illa.

.

vad jag svär (gissa om jag ville skriva fan vad jag svär eller)

Give it back

och så märker jag att här sitter jag och väntar på att alla ska vilja vara med mig, istället för att faktiskt göra något åt att jag vill vara med dom själv. jag har inte varit med om att vilja det på länge men det är ingen jävla ursäkt och jag ska börja göra något åt det.  

men vad fan gör man med andra människor?

Golden frame

förresten fick jag idag priset för "årets revansch" på skolavslutningen. 
jag fick gå upp på scen inför hela skolan och skaka hand med rektorn och fan vad jag spelade cool men inombords är jag skitstolt. 

fan vad jag är bra!

Ta din packning över gränsen, och kom hit

jag vill inte alls äta, jag känner ju precis hur jävla hungrig jag är men jag orkar inte för jag vet att så fort jag stoppat maten i munnen så kommer jag må illa

imorgon ska jag baka för jag behöver så förtvivlat fylla ut tystnaden med någonting. jag vet att jag kanske borde packa men jag orkar inte det. jag känner ingen motivation till någonting och det är ju jävligt onödigt att göra så mot mig själv men jag tar tag i det en annan dag. jag har alla dagar hur lediga som helst så jag behöver ju inte samla alla sysslor på en och samma dag direkt, det vore verkligen att slösa på tidsdödande. jag behöver också plocka i ordning lite i mitt rum och diska, men samma sak gäller där. 

jag har två böcker jag vill läsa och två böcker till som jag inte är intresserad utav. å ena sidan vill jag spara på dom bra böckerna så att dom inte tar slut direkt, men å andra sidan är det jävligt svårt att låta bli att läsa när det inte finns något annat jag kan fördriva tiden med. 

på måndag ska jag i alla fall till skolan och plugga som fan. på tisdag ska jag nog träffa elin, och på torsdag ska jag träffa henne plus sofie och madde. och nu på söndag ska jag nog följa med mattias, michelle och hennes vänner på pride. jag uppskattar verkligen att dessa människor, och dom andra som jag inte nämnt nu, tar sig tid för mig. folk skriver på twitter, folk smsar osv. det gör mig gladare än vad dom kan förstå. 

idag har jag också fikat med mattias, michelle, måns och hans kompis. det känns fint för jag tyckte i alla fall om dom och dom går i skolan nu när mattias och alla andra jävla bra människor lämnar förutom linn. men vad vet jag? dom kanske inte gillade mig alls. är det så så hade jag i alla fall en trevlig dag ändå.RSS 2.0