Everything fades

hej, jag är sur och jag vill lyssna på musik men det finns inte en låt jag vill höra
jag orkar inte detta humöret

men det var kul på dagiset och direkt när jag kom in fick jag kramar utav barnen. sedan tog dom sig friheten att sitta i mitt knä mest hela tiden och varenda en var lika söt

You are my sunshine, my only sunshine

Does he walk around all day at school with his feet inside your shoes,
looking down every few steps to pretend he walks with you?

When the moon shakes

och detta förvandlades till en sådan kväll då jag inte orkar göra någonting och ryggen gör ont och jag tycker verkligen inte om någon musik och jag vet inte ens vart jag ska ta vägen. jag är hungrig men jag orkar inte ens koka nudlar och nudlar innebär disk och jag orkar inte diska och jag orkar ändå inte äta. så godnatt

men jag orkar ju inte ens lägga mig

och imorgon ska jag till förskolan jag ska praktisera på i en månad, hur kul som helst med detta humöret? mm

När jag kommer hem

Jag är hemma redan klockan två idag och det är så skönt att jag inte finner ord för det. 
Så eftersom att jag har massvis med tid över för allt möjligt, så tänkte jag: 

läsa på om minoritetsspråken

lägga in alla bilder på datorn

slå in julklappar (som jag inte hunnit lämna än, nej)

spela&kolla på serie

saaaamt äta kärleksmumsen som jag och Rasmus bakade igår. 

I helgen har jag för övrigt protesterat mot acta och det gick väl bra. Och idag har jag åkt skridskor för första gången på sex år. Det gick faktiskt också bra. 

Balance beam

Det är tur att jag har dig.

Men man är väl sjuk

En twittrare tog för några dagar sedan bort sin twitter. Jag kan bara gissa att det är på grund av att det tog slut mellan hen och hens sambo, jag vet ju inte egentligen. I vilket fall gör det väldigt ont i mig. Hen var min favorit och fastän vi aldrig kände varandra direkt nära så var det mer utav en vän än många utav mina riktiga "vänner" är för mig. Och nu är hen borta och vi hade bara kontakt på twitter. Det är sorgligt och jag undrar hela tiden varför jag aldrig skrev något när hen så uppenbart var ledsen. Fast å andra sidan, vad i hela världen hade jag kunnat ge hen som hen inte redan hade. Vi kände inte ens varandra och så mycket som hen betyder för mig är väl inte i närheten av ömsesidigt ändå.

No one would riot for less

Nu installerar jag Rayman2 på min dator också, sen jävlar ska jag spela.

Foggy days

Jag tänkte bara säga att ja. Jag kan också.

Och jag förstår att detta blev knepigt. Men jag orkar inte sitta en minut till vid photoshop.

Sikk fukk

Kan man säga "call on me"? Laleh säger ju det så jag tänkte varför inte.

Fell asleep

tänker fortfarande inte bry mig om att menyn ligger under alla inlägg
tänker inte bry mig

Only ones awake

kul att jag gjort världens fulaste header och att det ser ut som att den lutar trots att den är helt rak egentligen. adda mig på msn så kan ni få psfilen :P:P:PP:P:P:P

Överlever du Härnösand så överlever du allt


En alien i bröstet

Mitt element har varit avstängt i fyra dagar. Nu sitter jag precis jämte elementet (som är påslaget på full värme) med mjukisbyxor samt tjockstrumpor, och fryser ändå snart själen ur mig. Vi har haft temadag idag. Jag valde genus och det jag fick lära mig var noll. Jag vet inte om jag borde vara nöjd med mig själv eller besviken över dagen. Eller båda. Vi har jobbat på ett projekt i grupper också. Vårt projekt går ut på att vi ska gestalta fördomar med hjälp av foto och Rasmus är i min grupp. Nu är jag så törstig att jag kan spy och jag har ätit nudlar och omelett men inte samtidigt. Innan var jag tvungen att installera om chrome två gånger och starta om datorn fyra gånger och jag var tvungen att radera all historik och alla bokmärken så det tog mycket utav mitt humör fast egentligen gjorde det inte det för jag var redan på sämsta tänkbara humör och det gjorde mig på bättre humör än innan. Jag gjorde varm choklad innan också som inte blev god men jag och Rasmus har bokat biljetter till teaterförställningen Lubiewo. Oskar Humlebo gör musiken live plus spelar en roll i föreställningen, och jag har sett fram emot detta i ett år. Det kommer att bli fint, den 20e april har vi bokat. 

Living on a rainbow

Inatt drömde jag att jag hade barn. Jag hade dock glömt bort ALLT viktigt. Så där satt jag, med ett spädbarn på armen utan en aning om hur man ammar, utan barnvagn, utan barnkläder och utan en egentlig aning om hur jag fick barnet. Så det kändes ganska skönt när jag vaknade och insåg att drömmen inte var sann. 

Nu ska jag göra mig och min miniöverraskning i ordning och sedan åka in till stan för att träffa Rasmus. Vi ska kolla på djur och äta sushi. Det är mycket bättre än att överanstränga sig. Detta är inte jag som försöker sälja Zanna

Zanna är en väldigt fin person. Jag glömmer ofta av nuförtiden att tänka på andra som fina personer, men ibland inser jag det. Att till exempel Zanna är himla bra. Hon är hemskt omtänksam, rolig, tänker alltid på andra, ställer alltid upp, anstränger sig på riktigt och bara finns om man behöver prata. Alla borde ha en egen Zanna. 


Och så gör hon sig så jäkla bra på bild. 
Och när jag inte är löjlig och blir avundsjuk på det så är det askul att fota henne.

Säg ingenting till mig

Här är iallafall bilder:Aldrig mer säga sanningen till nån som saknar förmåga att förstå

Och jag vet ju att när Rasmus också ger upp på mig så är det ingen som finns kvar och plockar ihop mig. Och det är mitt eget fel och jag får stå det kastet. Men det känns så jävla hopplöst. 

Jag vet, jag är en idiot

Skrev precis ett långt förlåtbrev till en av mina favoritlärare som jag tror börjat bli trött på mig, för jag ställer nu in vårt möte efter att ha varit sen till alla våra andra. Jag hoppas att hon kan förlåta mig för jag tycker verkligen om henne. 

Ps kan min granne sluta smsa mig? Tack.

Nån som du kan blöda för


Ganska fina, på UFmässan igår. Som för övrigt inte gick bra för min del.
Så jag åkte hem till Rasmus och sov.

You're such a killer

Visste ni förresten (vilka ni? lol) att för att producera en liter cola krävs det nio liter vatten? 
Det är sant samt dåligt för miljön så jag har slutat dricka cola. 

(Källa: Rasmus naturkunskapslärare.)

Better

Jag som genom hela mitt liv älskat kött blir nu för tiden illamående så fort jag stoppar någon form av det i munnen. Det enda jag inte reagerar på är Rasmus pappas mat, och det är inte alltid det heller. Så idag har jag ätit pasta med sås i skolan. När jag kom hem åt jag pasta med sås. Men igår åt jag subway med kyckling. 

Nu tänkte jag lägga mig och plugga på mitt mediakommunikationsprov som jag inte kommer kunna göra imorgon, och på mitt historiaprov som jag kommer att skriva IG på imorgon. Fast först ska jag maila min mdklärare.

I'll take the words you gave me and send them back to you

There's something that I can't quite explain
I'm so in love with you
You'll never take that away
And if I've said it a hundred times before
Expect a thousand more
You'll never take that away

I thought that the world had lost it's sway, it's so hard sometimes
Then I fell in love with you, then came you
And you took that away
It's not so difficult, the world is not so difficult
You take away the old, show me the new
And I feel like I can fly when I stand next to you

Om en timme kommer du tillbaka från hockeyn och jag har precis bakat klart kakorna som du ska få. Som jag också kommer äta utav. Då ska vi se på melodifestivalen och det kommer bli mysigt, fastän jag inte gillar melodifestivalen och det gör ju inte du heller ens. Men vi ska poppa massa popcorn!RSS 2.0